Cautare

61370 de rezultate pentru "stirile protv iasi din 15 092010" (8.63 secunde)
Sezonul din Romania se incheie cu un super spectacol pe National Arena: finala Cupei Romaniei dintre Steaua si Astra, cele mai puternice echipe din campionatul intern in acest moment. ... Finala e vineri, 23 mai, in direct la ProTV, de la 21:00!
Intervievat de ProTV, omul de afaceri Ion Tiriac, fost mare sportiv, este de parere ca Victor Ponta ar fi un presedinte mai bun decat Klaus Iohannis. ... Nu are priza nici la oamenii din Bucuresti, daramite din provincie, a mai spus Ion Tiriac.
Meciul este transmis in direct pe ProTV si liveTEXT pe GSP.RO.
"Am citit ca Oana Roman Elisei este indignata de faptul ca au aparut la ProTV imagini de la cununia ei si botezul copilului ei.
Steaua-Chelsea este IN DIRECT pe ProTV diseara, la 20:00, dar se vede si pe iPad si iPhone, pentru cei aflati in deplasare, prin aplicatia Voyo.ro.
Raluca, eleva de 18 ani batjocorita si abuzata sexual intr- o comuna din judetul Vaslui, nu a reusit sa depaseasca tragedia din noiembrie 2014. Intr-o filmare a ProTV, fata a spus ca nu poate sa iasa din casa de teama ca lumea nu intelege a cui este vina.
Stirile ProTV: ... Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a sustinut o conferinta de presa joi, la ora 20:00, la sediul partidului din Baneasa. ... Cei care ignora votul romanilor din 11 decembrie nu numai ca gresesc, dar incalca vointa cetatenilor.
Eva.ro a sarbatorit 16 ani de existenta, in cadrul unei gale unice, gazduita de Avenue 48, o locatie exclusivista din zona de nord a capitalei. Peste 650 de invitati, dintre care zeci de personalitati publice din showbiz-ul romanesc au dat curs invitatiei lansate de eva.ro.
Din totalul romancelor care isi sarbatoresc onomastica marti, 7 ianuarie, 371.486 se numesc Ioana, 141.000 - Ionela, 11.290 - Nela, iar 6.726 - Ionelia. ... Obiceiuri si traditii de SFANTUL ION Localnicii din localitatea Izbiceni, din Dolj, au avut alta grija.
Stirile ProTV: ... Cea mai frumoasa femeie din Olanda poate zambi din nou In 2009 era diagnosticata cu cancer la san. ... Frumoasa blonda Sylvie Van Der Vaart, sotia fotbalistului olandez Rafael Van Der Vaart, a fost surprinsa anul trecut pe o plaja din St.
nu mai e gata Cernavoda-Medgidia in 2011 Anca Boagiu, ministrul transporturilor si infrastructurii, incepe sa aiba din ce in ce mai multe trasaturi comune cu predecesorul sau, Radu Berceanu, dar si cu alti ministri anteriori ai transporturilor, Ludovic Orban sau Gheorghe Dobre, care desi au avut pe mana cate 2 miliarde de euro anual, doar au vorbit ca vor face autostrazi si nu le-au facut.
Stirile ProTV : ... Probabil ca multi dintre noi am facut, la randul nostru, cel putin una din aceste mici gafe.
Stirile ProTV: ... Motorul de cautare Google alege rar sa omagieze o personalitate din Romania, modificandu-si logoul in acest sens.
Stirile ProTv: ... Inge Lehmann s-a nascut si a copilarit in Ostebro, localitate care face parte din Copenhaga. ... Inge Lehmann a studiat matematica la Universitatea din Copenhaga si la Universitatea Cambridge.
Se intorceau din concediu si au plecat mai departe, pe soseaua care duce spre eternitate. ... Statia locala PROTV a fost televiziunea in care si-au inceput cariera. ... N-a durat mult si, din doi straini, la inceput, s-a nascut o iubire.
Sunt de 6 ori mai multe sisteme automate care inregistreaza numarul masinii si vor incepe sa trimita amenzi, din decembrie, daca nu platim taxa de drum. Stirile ProTV au aflat cum functioneaza aceste camere, si mai ales, pe ce sosele au fost instalate.
Stirile ProTV: ... Cinci marcatori diferiti, dupa ce armenii au jucat in 10 inca din minutul 3. ... Bogdan Stancu trimite cu capul din corner, insa Grigoryan respinge de pe linia portii.
Stirile ProTV:
Asa se face ca stirile serioase de la Antena 1 incep cu Geoana sau Voiculescu, aruncand cu laturi in Basescu si in acolitii lui, noutatile de la Pro TV cu manelistii, Gigi Becali sau cu Basescu dansand cu soata pe litoral ori premiind si laudand sportivi de care nu s-a ingrijit niciodata.
"Practic este o aliniere la normele europene, dar si evolutia din ultima perioada a evenimentelor rutiere care se produc avand ca circumstanta agravanta consumul de alcool sau droguri a contribuit la luarea unei astfel de decizii", a declarat pentru Mediafax seful Politiei Rutiere, Lucian Dinita.
google-analytics.com